Házirend:

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, amely segítséget nyújt az apartman megfelelő használatához! 

Felelősségvállalás: Az apartman nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! A szobában bútorszéf található melyet térítésmentesen használhat!

Szállás: Az érkezés napján a szobákat vendégeink 14.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig el kell hagyniuk.

Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig! Az apartmanban idegeneket fogadni tilos, látogatókat csak a tulajdonosokkal történt előzetes egyeztetés után szabad.

Dohányzás: Az épületben dohányozni, gyertyát gyújtani valamint füstölőt használni szigorúan tilos!

Dohányozni az udvaron vagy a fedett teraszon szíveskedjenek.

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni a megbeszélt helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották. A vendégek a rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Az épület zárása: Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát kulcsra zárni! Az épület külső ajtója a kilincs elfordítását követően zárható kulcsra. Kulcs elvesztése vagy a zár megrongálása esetén a zárcsere díját meg kell téríteni.

Az elektromos kapu használata: Az udvari elektromos kapu egy / a kapuoszlopon található / elektronikus beléptető rendszerrel van ellátva, az önök kényelme érdekében. A be és kijáráskor az apartman kulcsán található biléta / melyet a kapuoszlopra szerelt számkódos beléptető egységhez kell 1x - érinteni / használatával tudja a kapunyitást aktiválni.

Fontos: A kapu a tejesen kinyitott állapot elérésekor további kb.45 mp –ig tart nyitva, majd ezt követően önműködően visszazár / így véletlenül sem maradhat nyitva a bejárati kapu! /A gépkocsijával ez alatt az idő alatt kényelmesen tud közlekedni. Figyeljen hogy a mozgó kapuszárnyak közt autójával ne álljon meg és ezzel kerülje el az esetleges balesetet!.

Háziállatok: Az apartmanba semmilyen háziállat nem hozható be! - megértésüket köszönjük!

Parkolás: Az apartman udvarán van lehetőség parkolásra.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki az épületből.

Takarítás: Az apartman a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyelniük a tisztaságra. Vendégeinket tiszta ágyneművel, személyenként egy tiszta törölközővel várjuk. Egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén az ágyneműt és törölközőket hetente kicseréljük, a házat kitakarítjuk.

Szemét elhelyezése: A háztartási szemetet a konyhában található szemetesben legyenek szívesek elhelyezni. Amennyiben az megtelik, legyenek szívesek a lezárt szemetes zsákokat az udvaron található szemetesbe kitenni. Új kukazsákot a konyhaszekrényben találnak.

Fűtés: Az apartman gázkonvektoros fűtéssel van ellátva, mely egyedileg szabályozható. – kérnénk a gázkészülékek rendeltetésszerű használatát.

Fűtési szezonban (október 15 - április 15) előfűtött apartmanban érkeznek vendégeink. / Ezen időszakra a szállás díja tartalmazza a fűtési költséget.

Étkezés: Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat!

Egyéb: Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni a következő telefonszámok valamelyikén:

 

1, Papp Dénes +36 30  405 5046

2, Pappné Makó Emese +36 20 531 5765

 

Köszönjük!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!